Hello There, Guest!
 Login  Register
 Login  Register
Reputation:  51
[Details]


uchiha_sasuke [RJ]
(/root)
/root


Registration Date: 01-20-2012
Date of Birth: Not Specified
Local Time: 10-22-2017 at 05:05 PM
Status: Offline

uchiha_sasuke's Forum Info
Joined:
01-20-2012
Last Visit:
09-18-2017, 08:42 PM
Total Posts:
363 (0,17 posts per day | 0.13 percent of total posts)
(Find All Posts)
Total Threads:
94 (0,04 threads per day | 0.42 percent of total threads)
(Find All Threads)
Time Spent Online:
7 Months, 1 Week, 1 Day, 5 Hours, 3 Minutes, 25 Seconds
Members Referred:
0

uchiha_sasuke's Contact Details

Additional Info About uchiha_sasuke
Sex:
Undisclosed
Location:
/etc
Bio:
Jang
Hirup teh teu gampang
Teu cukup ku dipikiran
Bari kudu dilakonan
Jang
Jalan kahirupan
Heunteu sapanjang na datar
Aya mudun jeung tanjakan

Kudu sabar dina kurang
Ulah neupak dada beunghar
Salawasna kudu syukur
Eling ka nu Maha Agung
Kade hidep bisi kufur

Jang
sing jadi jalma hade
sing jadi jelema gede
Beunghar harta jeumar hate
Jang
Hidep sing ngajalma
Turut parentah agama
Ulah jauh ti ulama

Nyobat sareng ahli tobat
Dalit sareng para kiyai
Hirup keuna ku owah gingsir
Ngarah aya anu ngageuing
Mangsa lengkah ninggang salah

sing pinter tur bener
sing jujur tong bohong
Ulah nganyeurikeun batur
Ngarah hirup loba dulur

Raksa ucap langkah
Tekad jeung tabe'at
Ngarah pinanggih bagja
Salamet dunia akherat

Jang..
Jang…
sing jadi jalma sholeh
Jang…. Jang…
Hidep cing sholeh